Informerer kunder om at vi har meldt oppbud og nå er nedlagt. De som har vært kunder på vårt dekkhotell kan henvende seg til Dekkteam avdeling Vegsund. Dere vil finne deres hjulsett der og kan om ønskelig fortsette med dekkhotell hos dem. Kontakt informasjon : roger.eide@dekkteam.no

Spar tid og forleng levetiden på dekkene dine ved å sjekke dem inn på dekkhotell hos Ålesund dekk og dekkhotell. Vi har god kapasitet og konkurransedyktige priser.

Dekkhotell betyr mer enn bare lagring av dekk. På vårt dekkhotell får dekkene dine førsteklasses behandling. Vi skifter dekkene for deg, og vasker og kvalitetssikrer hjulene dine. 

Dekkhotell hos Ålesund dekk og dekkhotell inkluderer: 

  • Skift av dekk: Vi bytter ut dekkene til riktig sesong 
  • Vedlikehold av dekkene: Vi vasker dekkene og oppbevarer dem under ideelle forhold. Dette forlenger levetiden til dekkene dine.
  • Grundig sjekk av hjulsettene: Hjulene dine får en grundig sjekk så du skal være sikker på at de er trygge å kjøre med. Inkluderer sjekk av alder, lufttrykk, mønsterdybde og slitasje. 
  • Forsikring: Forsikring mot brann og tyveri er inkludert i prisen og vi har ingen egenandel.

 Bestill dekkhotell: 

Bytt dekk når det passer deg. Bestill time eller kom innom for en drop-in time.

Hvorfor lagre dekkene på dekkhotell?

Feil lagring av dekk gjør at dekkene blir fortere slitt. Velger du å ha dekkene dine på dekkhotell hos oss, kan du være trygg på at dekkene lagres riktig, med sval temperatur og i mørke og tørre omgivelser. Dette gjør at du kan bruke dekkene dine lenger.

Dekkhotell Ålesund

HOLDER LENGRE: Når dekkene oppbevares riktig holder de lengre. Vi oppbevarer alle dekk innendørs i tempererte lokaler.

Pris på dekkhotell

Hos Ålesund dekk og dekkhotell får du dekkhotell til en konkurransedyktig pris, fra kr 850,-

VASK, KONTROLL OG FORSIKRING

Dekkhotell fra 850,-

Ring oss i dag

70 16 90 20